ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Анализ хозяйственной деятельности предприятий пищевой промышленности : учебник для техникумов пищевой промышленности / Под ред. М.И. Солопенко; М.И. Солопенко и др.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1978.Նկարագրություն։ 344 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Fundamental Scientific Library General PII/408021 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan FL0421903
Book Book Fundamental Scientific Library General РII/414399 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan FL0429211
Book Book Lori Regional Library Ընթերցասրահ 65.9(2)304.25 / A 65 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Not for loan LRL135950
Book Book Lori Regional Library Գրքային հավաքածու 65.9(2)304.25 / А 64 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Տասը օր LRL267311
Book Book National Library of Armenia Depository 663 / А-64 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1525288
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 А 64 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0045516
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 А 64 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0045517
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 А 64 Анализ и оценка качества консервов по микробиологическим показателям / 664 А 64 Анализ и оценка качества консервов по микробиологическим показателям / 664 А 64 Анализ хозяйственной деятельности предприятий пищевой промышленности : учебник для техникумов пищевой промышленности / 664 А 64 Анализ хозяйственной деятельности предприятий пищевой промышленности : учебник для техникумов пищевой промышленности / 664 А 64 Анализ технологического процесса переработки зерна пшеницы в муку методом экспертных оценок : 664 А 64 Анализ хозяйственной деятельности предприятий пищевой промышленности : 664 А 648 Англо-русский словарь по пищевой промышленности /

Библиогр.: с. 340

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա