ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Контроль технологических параметров свеклосахарного производства : (количество и расход) / М.Я. Азрилевич, Я.И. Барас, В.М. Эрлих; ЦИНТИпищепром, М-во пищевой промышленности СССР.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦИНТИ, 1969.Նկարագրություն։ 64 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 А 358 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0045478
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 А 353 Экономическая эффективность капиталовложений в пищевой промышленности : 664 А 358 Технологическое оборудование сахарных заводов : Учебник для техникумов / 664 А 358 Технологическое оборудование сахарных заводов : Учебник для техникумов / 664 А 358 Контроль технологических параметров свеклосахарного производства : 664 А 358 Контроль технологических параметров свеклосахарного производства : 664 А 358 Контроль технологических параметров свеклосахарного производства : 664 А 358 Контроль технологических параметров свеклосахарного производства :

Библиогр. : с. 63

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա