Оптимальный технологический режим кристаллизации увариванием и охлаждением утфелей последнего продукта : (обзор) / И.Н. Акиндинов, Н.А. Люсый, Б.Ф. Колесников; М-во пищевой промышленности СССР, ЦНИИТЭИПищепром.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦНИИТЭИПищепром, 1976.Նկարագրություն։ 45 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.1 / А-394 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1526211 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 А 394 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0045455 |
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Библиогр. : с. 44
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։