Автоматическое непрерывное дозирование сыпучих и жидких компонентов кондитерского производства : (обзор) / Е.Б. Карпин, А.Б. Никольский, В.С. Федоренко, Е.А. Прокофьев; М-во пищевой промышленности СССР, ЦНИИТЭИпищпром.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : ЦНИИТЭИпищпром, 1976.Նկարագրություն։ 28 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.1 / А-224 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1462260 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 А 224 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | ST0038343 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Библиогр. : с. 26 - 27
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։