ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Основные фонды и пути повышения их использования в кондитерской промышленности : обзор / В.А. Абейдулина, П.К. Попов; ЦНИИТЭИпищепром.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Изд-во ЦНИИТЭИпищепром, 1966.Նկարագրություն։ 71 сԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Depository 664.1 / А-142 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1462258
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 А 142 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan ST0038303
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 X 732 Холодильная технология пищевых продуктов : 664 X 732 Холодильная технология пищевых продуктов : 664 А 142 Некоторые итоги работы предприятий кондитерской промышленности РСФСР, Украинской, Белорусской и Литовской ССР в новых условиях хозяйствования : 664 А 142 Основные фонды и пути повышения их использования в кондитерской промышленности : 664 А 142 Показатели уровня механизации в кондитерской промышленности : 664 А 161 Тара и упаковка для сыпучих продуктов : 664 А 187 Коррозия в пищевых производствах и способы защиты /

Библиогр.: с. 68 - 69

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա