Повышение качества сычужных сыров : обзорная информация / З.Х. Диланян, Р.В. Саакян; М-во мясной и молочной пром-сти СССР, ЦНИИТЭИ.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Маслодельная и сыродельная промышленностьՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Изд-во ЦНИИТЭИ, 1977.Նկարագրություն։ 28 сԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 637 Д 46 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | ST0042544 |
Библиогр.: с. 27
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։