Армянская кулинария / А.С. Пирузян, С.Т. Еремян, Л.Б. Арутюнян и др.; Редкол.: А.С. Пирузян (отв. ред.) и др.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Ереван : Айастан, 1983.Հրատարակություն։ 3-е изд., перераб. и допՆկարագրություն։ 272 с. : илԱյլ վերնագիր։- Հայկական խոհանոց [Ավելացված վերնագրի էջի վերնագիր]
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Aragatsotn Regional Library | General | 36 А 83 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two weeks Loan | AGL048676 | ||
Book | Aragatsotn Regional Library | General | 36 А 83 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two weeks Loan | AGL048677 | ||
Book | Armavir Library | General | 36,99 А-839 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 10 Days Loan | AL0077120 | ||
Book | Armavir Library | General | 36.99 А-839 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 10 Days Loan | AL0077091 | ||
Book | Armavir Library | General | 36.99 А-839 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 10 Days Loan | AL0077092 | ||
Book | Fundamental Scientific Library | General | PII/561103 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | FL0122872 | ||
Book | Fundamental Scientific Library | General | PII/561104 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | FL0122873 | ||
Book | Municipal Library | Կենտրոնական գրադարան | 36.99 А-83 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 15 Days Loan | IL0156428 | ||
Book | National Library of Armenia | Անձեռնմխելի հավաքածու | ԱԳՀ / 4181 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Չի սպասարկվում | NL1289425 | ||
Book | Vayots Dzor Regional Library | Մանկական գրականության բաժին | 36.9 - А 83 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 15 Days Loan | VZL054502 |
Դիտման Fundamental Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ General Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Авт. указаны в конце текста
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։