ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Методы биохимии растительных продуктов : Учебное пособие / К.П. Петров.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Киев : Вища школа, 1978.Նկարագրություն։ 224 с : ил., табл. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Fundamental Scientific Library General PII/421474 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan FL0435863
Book Book National Library of Armenia Depository 641.1 / П-304 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL1799414
Book Book Scientific Medical Library General 616-074 П-30 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Year Loan MS0033933
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 57 П 305 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Day Loan NC0093333
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
641.1 / Л-363 Расчетные таблицы количества продуктов, необходимых для изготовления питания в учреждениях здравоохранения / 641.1 / М-301 Основы рационального питания учащихся ремесленных училищ и школ ФЗО : (Пособие для директоров РУ, школ ФЗО и работников обществ. питания) / 641.1 / Н-832 Нормативы расхода сырья при изготовлении полуфабрикатов и кулинарных изделий в предприятиях общественного питания / 641.1 / П-304 Методы биохимии растительных продуктов : Учебное пособие / 641.1 / П-32 Организация производства полуфабрикатов в общественном питании : Учебное пособие для подготовки рабочих на производстве / 641.1 / П-781 Проблемы качества пищевых продуктов : Сб. науч. тр. / 641.1 / С-110 Сборник раскладок для предприятий общественного питания : [Утв. 18/IX 1948 г.] /

Список лит.: с. 220-223

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա