ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Теоретические и практические аспекты изучения питания человека : (Тезисы докладов) / Гл. ред. В.А. Шатерников ; АМН СССР, Институт питания.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : [Б. и.], 1980 -.Նկարագրություն։ Том ; 22 смԽորագրեր։
Բովանդակություն:
Т. 1. Разделы 1, 2, 3(1980, 429 с.) Т. 2. Разделы 4, 5(1980, 307 с.)
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Հատորի տվյալ Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Fundamental Scientific Library General PII/460646 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Т. 1 Հասանելի 30 Days Loan FL0321376
Book Book Fundamental Scientific Library General PII/459813 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Т. 2 Հասանելի 30 Days Loan FL0323009
Book Book National Library of Armenia Depository 613.2 Т-338 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) 1 Հասանելի Two Week Loan NL0742018
Book Book National Library of Armenia Depository 613.2 Т-338 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) 2 Հասանելի Two Week Loan NL0731706
Book Book Scientific Medical Library General 613.2 Т-33 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Т. 1 Հասանելի One Year Loan MS0033870
Book Book Scientific Medical Library General 613.2 Т-33 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Т. 2 Հասանելի One Year Loan MS0033871
Դիտման Scientific Medical Library դարակ, Հավաքածու։ General Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
613.2 Т-33 Теоретические и клинические аспекты науки о питании / 613.2 Т-33 Теоретические и клинические аспекты науки о питании / 613.2 Т-33 Теоретические и практические аспекты изучения питания человека : 613.2 Т-33 Теоретические и практические аспекты изучения питания человека : 613.2 Т-38 Техническая микробиология пищевых продуктов : Учебное пособие / 613.2 Т-38 Технические основы законодательства по облученным продуктам питания : 613.2 Т-48 Питательная и биологическая ценность пищевых продуктов, консервированных методом сублимации /

Т. 1. Разделы 1, 2, 3(1980, 429 с.) Т. 2. Разделы 4, 5(1980, 307 с.)

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա