ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Оценка качества пищевых продуктов по микробиологическим показателям : Методические рекомендации / [Сост. В.Д. Ванханен и др.]; МЗ УССР.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Киев : [Б. и.], 1983.Նկարագրություն։ 33 с. : табл. ; 21 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Scientific Medical Library General 613.2 O-93 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Year Loan MS0037684
Դիտման Scientific Medical Library դարակ, Հավաքածու։ General Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
613.2 O-84 Planning & managing community nutrition work : 613.2 O-84 Planning & managing community nutrition work : 613.2 O-84 Planning & managing community nutrition work : 613.2 O-93 Оценка качества пищевых продуктов по микробиологическим показателям : 613.2 P-34 Рационализация питания организованных коллективов людей в условиях высокогорья : 613.2 P-34 Рационализация питания организованных коллективов людей в условиях высокогорья : 613.2 P-36 Рекомендации по осуществлению текущего государственного санитарного надзора за остатками хлорорганических пестицидов в продуктах питания /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա