ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Метаболические аспекты фармакологии и токсикологии пищи / А.А. Покровский.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Медицина, 1979.Նկարագրություն։ 180 с : ил. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Fundamental Scientific Library General PII/436120 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan FL0451775
Book Book National Library of Armenia Depository 615.9 П-487 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0768789
Book Book Scientific Medical Library General 613.2 П-48 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Year Loan MS0033026
Book Book Scientific Medical Library General 613.2 П-48 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Year Loan MS0033027
Book Book Scientific Medical Library General 613.2 П-48 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Year Loan MS0033028
Book Book Yerevan Medical University Library Գիտական 613.2 П-487 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan MU0057535
Դիտման Yerevan Medical University Library դարակ, Հավաքածու։ Գիտական Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
613.2 П-36 Пищевая промышленность Армянской ССР / 613.2 П-36 Пищевые дрожжи, их значение в питании, способ производства и применения при изготовлении блюд / 613.2 П-476 Гигиенические аспекты витаминизации пищевых продуктов : Автореферат дис. ... д-ра биолог. наук по спец. : 14.00.07 - Гигиена . 613.2 П-487 Метаболические аспекты фармакологии и токсикологии пищи / 613.2 П-487 Беседы о питании / 613.2 П-487 Физиолого-биохимические основы разработки продуктов детского питания / 613.2 П-54 Состав пищевых продуктов и их калорийность : (расчетные таблицы) /

Список лит.: с. 171-180

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա