Радиационная химия основных компонентов пищевых продуктов. Значение для оценки доброкачественности облученных пищевых продукто / Под ред. П.С. Элиаса, А. Дж. Кохена ; Пер. с англ. Ф.Н. Евтеевой, под ред. В.М. Горбатова, С.Ю. Гельфанда.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Легкая и пищевая промышленность, 1983.Նկարագրություն։ 224 с. ; 20 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.8 / Р-153 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1526797 | ||
Book | Scientific Medical Library | General | 613.2 Р-15 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Year Loan | MS0035875 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 Р 153 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0048872 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 664 Р 153 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0048871 |
Список лит. в конце разд.
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։