ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Автоматизация процессов хлебопечения : Учебное пособие для средних профессионально-технических училищ / А. И. Кривоносов, Ю. В. Кузнецов

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Для кадров массовых профессий | Серия "Новая техника и технология производства"Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Легкая и пищевая промышленность, 1983.Նկարագրություն։ 56 с. : рис. ; 23 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 664.6(075.8) К-82 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0126910
Book Book National Library of Armenia Depository 664.6 / К-821 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1526391
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 K 821 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0046856
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 К 821 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0046344
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.6 / К-804 Проблема пищевой полноценности хлеба / 664.6 / К-804 Проблема пищевой полноценности хлеба / 664.6 / К-821 Автоматический контроль качества сырья, полуфабрикатов и готовых изделий хлебопекарного производства / 664.6 / К-821 Автоматизация процессов хлебопечения : Учебное пособие для средних профессионально-технических училищ / 664.6 / К-829 Технология производства кукурузных лепестков на Днепропетровском заводе пищевых концентратов / 664.6 / К-89 I. Изменение хлебопекарных свойств муки в зависимости от условий и продолжительности хранения ; II. Причины дефектов и брака хлеба и способы их устранения / 664.6 / К-891 Бакалейные кондитерские хлебобулочные товары. Товароведеие : Учеб. для сред. ПТУ /

Список лит. : с. 55

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա