Производство плодоовощных консервов : Учебное пособие / А.И. Назарова, А.Ф. Фан-Юнг ; Ред. Н.И. Бутина.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Для кадров массовых профессийՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1972.Նկարագրություն։ 296 с. : рис., табл., схем. ; 21 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 664.8(075.8) Н-19 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One semester | AU0114146 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 664.8(075.8) Н-19 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One semester | AU0114141 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 664.8(075.8) Н-19 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One semester | AU0114140 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 664.8(075.8) Н-19 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One semester | AU0114144 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 664.8(075.8) Н-19 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One semester | AU0114142 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 664.8(075.8) Н-19 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One semester | AU0114145 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 664.8(075.8) Н-19 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One semester | AU0114138 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 664.8(075.8) Н-19 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One semester | AU0114143 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 664.8(075.8) Н-19 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One semester | AU0114139 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 664.8 / Н-192 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1498320 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Лит. : с. 296
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։