ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Практикум по технологии мукомольного, крупяного и комбикормового производства : Учебное пособие / Г.А. Егоров, М.Е. Гинзбург, Е.М. Мельников, Б.Н. Хорцев ; Ред. В.И. Чебураков.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Учебники и учебные пособия для вузовՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Колос, 1974.Նկարագրություն։ 208 с. : табл., схем. ; 22 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 664.7(075.8) П-69 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0114126
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 664.7(075.8) П-69 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0114124
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 664.7(075.8) П-69 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One semester AU0114125
Book Book Fundamental Scientific Library General PII/341879 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan FL0281004
Book Book Municipal Library Կենտրոնական գրադարան 36 П-69 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Սպասարկվում է 30 օրով IL0344082
Դիտման Municipal Library դարակ, Հավաքածու։ Կենտրոնական գրադարան Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
36 П-50 Микробиология молока и молочных продуктов : Учебник для техникумов молочной промышленности / 36 П-50 Микробиология молока и молочных продуктов / 36 П-64 Чай : Его типы, свойства, употребление / 36 П-69 Практикум по технологии мукомольного, крупяного и комбикормового производства : Учебное пособие / 36 П-78 Производство молочных продуктов : Качество и эффективность / 36 П-79 Металлообнаружители в пищевой промышленности / В.А. Порозов. 36 П-80 Производство конфет : Шоколадные наборы, помадные, молочные, сбивные, пралиновые, ликерные, кремовые конфеты ; Учебник для профтехн. училищ /

Указ. лит. : с. 205

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա