ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Технология и технохимконтроль сахарного производства : Учебник для техникумов / В.М. Приймак; Ред. И.П. Вейшторд.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Легкая и пищевая промышленность, 1981.Նկարագրություն։ 240 с. : ил. ; 22 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 664.1(075.8) П-75 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0125291
Book Book Lori Regional Library Գրքային հավաքածու 36.84Я723/П75 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two weeks Loan LRL267382
Book Book National Library of Armenia Depository 664.1 / П-758 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1462332
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 П 758 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0049151
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 П 758 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0049150
Book Book Shirak Regional Library (SRL) Գրքային հավաքածու 36 / П75 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Երկու շաբաթ SHL170156
Դիտման Shirak Regional Library (SRL) դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
36 / П50 Микробиология молока и молочных продуктов : Учебник для техникумов молочной промышленности / 36 / П58 Оборудование предприятий пивоваренной и безалкогольной промышленности : [Учебник для техникумов пищевой пром-сти] / 36 / П64 Тайны хорошей кухни / 36 / П75 Технология и технохимконтроль сахарного производства : Учебник для техникумов / 36 / П77 Приятного аппетита : [Сокр. пер. с нем.] / 36 / П79 Производственно-технический контроль и методы оценки качества мяса, мясо- и птицепродуктов. : Справочник / 36 / П79 Производственно-технический контроль и методы оценки качества мяса, мясо- и птицепродуктов. : Справочник /

Прилож. : с. 234-237

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա