ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Научная организация и нормирование труда на зерноперерабатывающих и хлебоприемных предприятиях : Учебник для студентов вузов / А.Н. Жигалов.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Высш. школа, 1978.Հրատարակություն։ 2-е изд., перераб. и допՆկարագրություն։ 375 с. : ил. ; 22 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 658.3(075.8) Ж-68 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0129734
Book Book Fundamental Scientific Library General PII/422459 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan FL0437306
Book Book Fundamental Scientific Library General PII/422460 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan FL0437305
Book Book National Library of Armenia Depository 664.7 / Ж-681 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1498207
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Ж 681 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0046328
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Ж 681 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0046327
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 Ж 413 Основы микробиологии, санитарии и гигиены в пищевой промышленности : 664 Ж 413 Основы микробиологии, санитарии и гигиены в пищевой промышленности : 664 Ж 51 Современное оборудование для завертки и упаковки кондитерских изделий / 664 Ж 681 Научная организация и нормирование труда на зерноперерабатывающих и хлебоприемных предприятиях : Учебник для студентов вузов / 664 Ж 681 Научная организация и нормирование труда на зерноперерабатывающих и хлебоприемных предприятиях : Учебник для студентов вузов / 664 Ж 681 Планирование численности работников предприятий хлебопродуктов с помощью экономико-математических методов и ЭЦВМ / 664 Ж 681 Планирование численности работников предприятий хлебопродуктов с помощью экономико-математических методов и ЭЦВМ /

Прилож. : с. 371-372

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա