ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Փա՜ռք գրատպության բոլոր երախտավորներին, «որք զծորանս Հոգւոյն արբին եւ ընդ ժամանակս ժամանակս զարդարեցին տնօրինաբար զիմաստս Անեղին, հաստատելով յերկրի զգիր կենդանի...»։
Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Основы автоматизации технологических процессов винодельческого и консервного производств : Учебное пособие / С.Г. Воробьев.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1967.Նկարագրություն։ 207 с. : ил. ; 21 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 663.2(075.8) В-75 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Տասը օր AU0475695
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 663.2(075.8) В-75 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0122923
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 663.2(075.8) В-75 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0122924
Book Book National Library of Armenia Depository 663.2 / В-751 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1461658
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 663 В 751 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0063879
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
663 В 748 Вопросы качества пищевых продуктов : 663 В 751 Автоматизация производственных процессов виноделия : Учебник для техникумов пищевой промышленности / 663 В 751 Автоматизация производственных процессов виноделия : Учебник для техникумов пищевой промышленности / 663 В 751 Основы автоматизации технологических процессов винодельческого и консервного производств : Учебное пособие / 663 В 751 Проблемы безопасности биотехнологии : 663 В 751 Организация производства биопрепаратов на основе рекомбинатных микроорганизмов : 663 В 752 Экономико-математические методы и модели планирования и управления в пищевой промышленности : [Учебник для вузов по специальности "Экономика и организация промышленности продовольственных товаров"] /

Лит.: с. 202-203

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա