ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Основы теории и техники сушки пищевых продуктов : Учебное пособие для студентов высших учебных заведений / А.С. Гинзбург.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1973.Նկարագրություն։ 528 с. : ил. ; 23 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 664.8(075.8) Г-49 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0129875
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 664.8(075.8) Г-49 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0129659
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 664.8(075.8) Г-49 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0129658
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 664.8(075.8) Г-49 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0129657
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 664.8(075.8) Г-49 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0129876
Book Book National Library of Armenia Depository 664.8 / Г-492 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1462828
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Г 492 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0054705
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664$iГ492 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0054704
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664.8 / Г-47 Техническое нормирование в пищевой промышленности : Утв. Главконсервом в качестве учеб. пособия для курсов нормировщиков и практ. пособия для инж.-техн. работников консерв. заводов / 664.8 / Г-47 Техпромфинплан консервного завода : (Методика составления) / 664.8 / Г-474 Методы определения сорбиновой кислоты и ее солей / 664.8 / Г-492 Основы теории и техники сушки пищевых продуктов : Учебное пособие для студентов высших учебных заведений / 664.8 / Г-492 Расчет и проектирование сушильных установок пищевой промышленности : Учебное пособие для студентов вузов / 664.8 / Г-492 Расчет и проектирование сушильных установок пищевой промышленности : Учебное пособие для студентов вузов / 664.8 / Г-499 Оборудование для сублимационной сушки жидких пищевых продуктов :

Список лит. : с.527-528

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա