ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Химия вина : Учебное пособие для вузов пищевой промышленности / З.Н. Кишковский, И.М. Скурихин.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1976.Նկարագրություն։ 311 с. : ил. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 663.2(075.8) К-46 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0125157
Book Book Fundamental Scientific Library General PII/374995 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan FL0348997
Book Book Municipal Library Կենտրոնական գրադարան 36 К-46 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 15 Days Loan IL0093254
Book Book Municipal Library Կենտրոնական գրադարան 36 К-46 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 15 Days Loan IL0095745
Book Book National Library of Armenia Depository 663.2 / К-467 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1461711
Book Book National Library of Armenia Depository 663.2 / К-467 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1461710
Book Book National Library of Armenia Depository 663.2 / К-467 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1461709
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
663.2 / К-323 Бактериальные болезни крепких и десертных вин / 663.2 / К-361 Техника безопасности, промсанитария и гигиена в винодельческой промышленности / 663.2 / К-465 Виноделие : Приготовление столового вина из винограда и всех отечественных ягод и плодов / 663.2 / К-467 Химия вина : Учебное пособие для вузов пищевой промышленности / 663.2 / К-467 Химия вина : Учебное пособие для вузов пищевой промышленности / 663.2 / К-467 Химия вина : Учебное пособие для вузов пищевой промышленности / 663.2 / К-467 Влияние продуктов меланоидинообразования на качество вин /

Предм. указ. : с. 301-309

Список лит. : с. 300

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա