Общая технология бродильных производств : Учебник / Е.Д. Фараджева, В.А. Федоров ; Ред. Н.В. Куркина.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведенийՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Колос, 2002.Նկարագրություն։ 408 с. : рис., схем., табл. ; 21 смISBN:- 5-10-003613-3
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 2-րդ ընթերցասրահ | 663.1/8(075.8) Ф-24 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | ILL Non-Circ. | AU0173658 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 663.1/8(075.8) Ф-24 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Year Loan | AU0113987 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 663.1/8(075.8) Ф-24 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Year Loan | AU0113986 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 2-րդ ընթերցասրահ Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
663(075.8) Տ-46 Խմորման արտադրությունների տեխնոլոգիա : Ուսումնական ձեռնարկ / | 663(075.8) Տ-46 Խմորման արտադրությունների տեխնոլոգիա : Ուսումնական ձեռնարկ / | 663(075.8) Տ-46 Խմորման արտադրությունների տեխնոլոգիա : Ուսումնական ձեռնարկ / | 663.1/8(075.8) Ф-24 Общая технология бродильных производств : Учебник / | 663.2 Ս-98 Գինիների մշակման եղանակներ / | 663.2 Ս-98 Աղանդերային և թունդ գինիներ / | 663.2 Ս-98 Աղանդերային և թունդ գինիներ / |
Предм. указ. : с. 400-401
Реком. лит. : с. 402-403
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։