Оборудование предприятий винодельческого производства : Учебник для учащихся средних специальных учебных заведений / Ц.Р. Зайчик.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Учебники и учебные пособия для учащихся техникумовՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Агропромиздат, 1992.Հրատարակություն։ 3-е изд., перераб. и допՆկարագրություն։ 383 с. : рис., 23 смISBN:- 5-10 002285-x
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 663.255(075.8) З-17 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Տասը օր | AU0420165 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 663.255(075.8) З-17 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Տասը օր | AU0420166 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին ընթերցասրահ | 663.255(075.8) З-17 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | ILL Non-Circ. | AU0210282 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին ընթերցասրահ | 663.255(075.8) З-17 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | ILL Non-Circ. | AU0210281 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 663.255(075.8) З-17 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Year Loan | AU0124446 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 663.255(075.8) З-17 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Year Loan | AU0124448 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 663.255(075.8) З-17 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Year Loan | AU0124445 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 663.255(075.8) З-17 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Year Loan | AU0124449 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 663.255(075.8) З-17 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Year Loan | AU0124447 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Список лит. : с. 382
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։