Современная инфузионная терапия . Парентеральное питание : Пособие для хирургической практики по лечению нарушений водного, электролитного, кислотно-щелочного и энергетического баланса ; Пер. с нем. / В. Хартиг; Пер. Ю.И. Коршиковой .
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Медицина, 1982.Հրատարակություն։ 4-е изд., перераб. и расшՆկարագրություն։ 496 с. : ил., таблԱյլ վերնագիր։- Moderne Infusionstherapie Parenterale Ernährung [Զուգահեռ վերնագիր]
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 616 Х-22 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two Week Loan | NL0751820 | ||
Book | Scientific Medical Library | General | 616 Х-22 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Year Loan | MS0047294 | ||
Book | Scientific Medical Library | General | 616 Х-22 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Year Loan | MS0047295 | ||
Book | Scientific Medical Library | General | 616 Х-22 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Year Loan | MS0047296 | ||
Book | Scientific Medical Library | General | 616 Х-22 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Year Loan | MS0053222 | ||
Book | Scientific Medical Library | General | 616 Х-22 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Year Loan | MS0053227 | ||
Book | Yerevan Medical University Library | Գիտական | 616 Х-22 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | MU0117786 | ||
Book | Yerevan Medical University Library | Գիտական | 616 Х-22 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | MU0054047 | ||
Book | Yerevan Medical University Library | Գիտական | 616 Х-22 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | MU0096583 |
Оригинал. на нем. : Moderne Infusionstherapie Parenterale Ernährung / W. Hartig - Leipzig: Johann Ambrosius Barth, 1979 .
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։