Методы исследования мяса и мясных продуктов : Учебник для вузов / Л.В. Антипова, И.А. Глотова, И.А. Рогов; Ред. Н.В. Куркина.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведенийՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Колос, 2001.Նկարագրություն։ 372 с. : ил. ; 21 смISBN:- 5-10-003612-5
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 2-րդ ընթերցասրահ | 637.5.07(075.8) А-72 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | ILL Non-Circ. | AU0169923 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 637.5.07(075.8) А-72 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0107011 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 637.5.07(075.8) А-72 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | ILL Non-Circ. | AU0374227 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Предм. указ. : с. 568-571
Лит. : с. 566-567
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։