Основы виноградарства и плодоводства : Учебник / И.Г. Фулга ; Ред. И.А. Курзина.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Учебники и учебные пособия для техникумов пищевой промышленностиՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Колос, 1978.Նկարագրություն։ 312 с. : рис., табл. ; 21 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 634.83(075.8) Ф-94 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One semester | AU0113302 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 634.83(075.8) Ф-94 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One semester | AU0113303 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 634.83(075.8) Ф-94 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One semester | AU0113301 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 634.83(075.8) Ф-94 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One semester | AU0113299 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 634.83(075.8) Ф-94 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One semester | AU0113304 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 634.83(075.8) Ф-94 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One semester | AU0113300 | ||
Book | Fundamental Scientific Library | General | PII/421918 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | FL0436474 | ||
Book | Municipal Library | Կենտրոնական գրադարան | 42 Ф-94 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 15 Days Loan | IL0119090 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 634.8 Ф-943 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two Week Loan | NL0433864 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 634.8 Ф-943 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Two Week Loan | NL0433359 |
Դիտման Fundamental Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ General Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։