The supper of the lamb : A culinary reflection / Robert Farrar Capon.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Անգլերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Garden City, N.Y. : Doubleday & Company, Inc., 1969.Հրատարակություն։ [1st ed.]Նկարագրություն։ xii, 271 p. ; 22 cmԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Fundamental Scientific Library | Մանուկ Թերզյանի հավաքածու | Terz/ 849 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | ILL Non-Circ. | FL0106829 |
Դիտման Fundamental Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ Մանուկ Թերզյանի հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Includes bibliogr. references and index
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։