Egg cookery : A complete handbook of tested recipes for breakfast, luncheon and dinner / By Lily Haxworth Wallace.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Անգլերեն Հրատարակման մանրամասներ։ London : Cassell & Co. Ltd, [1951].Նկարագրություն։ viii, 204 pԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Fundamental Scientific Library | Մանուկ Թերզյանի հավաքածու | Terz/ 669 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | ILL Non-Circ. | FL0096914 |
Դիտման Fundamental Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ Մանուկ Թերզյանի հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։