Химический состав пищевых продуктов : Справочные таблицы содержания аминокислот, жирных кислот, витаминов, макро- и микроэлементов, органических кислот и углеводов / Под ред. М.Ф. Нестерина, И.М. Скурихина.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1979.Նկարագրություն։ 248 с : табл. ; 22 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | National Library of Armenia | Depository | 663 / Х-463 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1461463 | ||
Book | Scientific Medical Library | General | 613.2 Х-46 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Year Loan | MS0030268 | ||
Book | Yerevan Medical University Library | Գիտական | 577.1 Х-463 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | MU0072052 |
Դիտման Scientific Medical Library դարակ, Հավաքածու։ General Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Предм. указ.: с. 240-245
Список лит. в конце ст.
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։