ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Химический состав пищевых продуктов : Справочные таблицы содержания основных пищевых веществ и энергетической ценности пищевых продуктов / Под ред. А.А. Покровского.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1976.Նկարագրություն։ 228 с. : табл. ; 22 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Fundamental Scientific Library General РII/385202 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan FL0369716
Book Book Lori Regional Library Գրքային հավաքածու 90095-02 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two weeks Loan LRL267308
Book Book Municipal Library Կենտրոնական գրադարան 36 Х-46 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Սպասարկվում է 30 օրով Il0344125
Book Book National Library of Armenia Depository 641.1 / Х-463 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL1840106
Book Book Scientific Medical Library General 613.2 К-50 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Year Loan MS0030068
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 641 Х 463 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0075213
Դիտման Municipal Library դարակ, Հավաքածու։ Կենտրոնական գրադարան Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
36 Ф-70 Основы консервирования пищевых продуктов : Учебник для вузов / 36 Ф-70 Основы консервирования пищевых продуктов : Учебник для вузов / 36 Х-17 Оборудование предприятий спиртовой и ликеро-водочной промышленности : Учебник для техникумов пищевой пром-сти / 36 Х-46 Химический состав пищевых продуктов : Справочные таблицы содержания основных пищевых веществ и энергетической ценности пищевых продуктов / 36 Х-76 Товароведение продовольственных товаров : 36 Х-90 Хранение плодов в регулируемой газовой среде / 36 Ц-79 Технология приготовления кондитерских изделий в предприятиях общественного питания потребительской кооперации /

Список лит.: с. 216-217; Предм. указ.: с. 218-227.

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա