ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Ամազոն կազմի պատկեր
Պատկեր Amazon.com -ից
Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Пищевые красители: классификация, свойства, анализ, применение / В.М. Болотов, А.П. Нечаев, Л.А. Сарафанова.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Пищевые добавкиՀրատարակման մանրամասներ։ Санкт-Петербург : ГИОРД, 2008.Նկարագրություն։ 240 сISBN:
  • 978-5-98879-057-0
Խորագրեր։ Համառոտագրություն: [Представлена информация о составе, химической структуре и свойствах натуральных, идентичных и синтетических пищевых красителей и сведения о способах получения и применения некоторых натуральных красителей, предложены пути расширения их технологических возможностей] .
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 663 Б 795 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan ST0040014
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
663 Б 725 Экономическая эффективность использования продукции микробиологической промышленности в народном хозяйстве СССР : 663 Б 725 Стандартизация и управление качеством продукции микробиологической промышленности : 663 Б 772 Пути экономии ресурсов сельскохозяйственного сырья в пищевой промышленности Казахской ССР : 663 Б 795 Пищевые красители: классификация, свойства, анализ, применение / 663 Б 799 Перспективы использования новых видов ароматического растительного сырья в пищевой промышленности : 663 Б 811 Эликсир бодрости и здоровья / 663 Б 811 Эликсир бодрости и здоровья /

[Представлена информация о составе, химической структуре и свойствах натуральных, идентичных и синтетических пищевых красителей и сведения о способах получения и применения некоторых натуральных красителей, предложены пути расширения их технологических возможностей] .

Библиогр.: с. 226 - 233

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա