ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Технология сушки пищевых продуктов : Учеб. пособие для вузов по спец. пищевой пром.-сти / А. С. Гинзбург.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1976.Նկարագրություն։ 248 с. : ил. ; 22 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Fundamental Scientific Library General PII/377212 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan FL0352254
Book Book Municipal Library Կենտրոնական գրադարան 36 Г-49 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 15 Days Loan IL0070065
Book Book Municipal Library Կենտրոնական գրադարան 36 Г-49 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 15 Days Loan IL0082862
Book Book National Library of Armenia Depository 664 / Г-492 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1515304
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Г 492 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0054715
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Г 492 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0054716
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Г 492 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0054717
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 Г 474 Методы определения сорбиновой кислоты и ее солей / 664 Г 474 Методы определения сорбиновой кислоты и ее солей / 664 Г 492 Технология сушки пищевых продуктов : 664 Г 492 Технология сушки пищевых продуктов : 664 Г 492 Технология сушки пищевых продуктов : 664 Г 492 Основы теории и техники сушки пищевых продуктов : Учебное пособие для студентов высших учебных заведений / 664 Г 492 Расчет и проектирование сушильных установок пищевой промышленности : Учебное пособие для студентов вузов /

Список лит.: с. 246-247 (40назв.)

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա