Физические основы инфракрасного облучения пищевых продуктов / С.Г. Ильясов, В.В. Красников.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1978.Նկարագրություն։ 360 с. : ил., граф., табл. ; 22 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Fundamental Scientific Library | General | PII/426041 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | FL0440675 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 663 / И-49 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Month Loan | NL1461268 | ||
Book | Scientific Medical Library | General | 613.2 И-49 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Year Loan | MS0020684 |
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Предм. указ.: с. 352-356
Список лит.: с. 351
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։