ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Ամազոն կազմի պատկեր
Պատկեր Amazon.com -ից
Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Технология приготовления мучных кондитерских изделий : Учебник / Н.Г. Бутейкис, Ред. Т.В. Романенко.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Начальное профессиональное образование. Общественное питание | Федеральный комплект учебниковՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Издательский центр "Академия", 2008.Հրատարակություն։ 7-е изд., перераб. и допՆկարագրություն։ 302, [4] с. : 4 л. цв. ил., рис. ; 22 смISBN:
  • 978-5-7695-4187-2
Խորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 664.68(075.8) Б-93 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0097742

Прилож.: с. 294-296

Спис. лит.: с. 297

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա