Технология приготовления мучных кондитерских изделий : Учебник / Н.Г. Бутейкис, Ред. Т.В. Романенко.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Начальное профессиональное образование. Общественное питание | Федеральный комплект учебниковՀրատարակման մանրամասներ։ Москва : Издательский центр "Академия", 2008.Հրատարակություն։ 7-е изд., перераб. и допՆկարագրություն։ 302, [4] с. : 4 л. цв. ил., рис. ; 22 смISBN:- 978-5-7695-4187-2
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 664.68(075.8) Б-93 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0097742 |
Դիտման ANAU Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ 1-ին գրապահոց Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Прилож.: с. 294-296
Спис. лит.: с. 297
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։