Шоколад, конфеты, карамель и другие кондитерские изделия : Перевод с англ. 3-го изд. / Б.У. Минифай; Под общ. науч. ред. Т.В. Савенковой.
Նյութի տեսակ։![Տեքստ](/opac-tmpl/lib/famfamfam/BK.png)
- 5-93913-072-0
- 0-8342-1301-X (англ.)
- Chocolate, cocoa, and confectionary : Science and technology [Ավելացված վերնագրի էջի վերնագիր]
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 663.91 М-61 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Ten Days Loan | AU0097590 | ||
![]() |
Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 663 М 618 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | ST0044997 |
Прилож.: с. 746-794
Предм. указ.: с. 795-807
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։