ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Փա՜ռք գրատպության բոլոր երախտավորներին, «որք զծորանս Հոգւոյն արբին եւ ընդ ժամանակս ժամանակս զարդարեցին տնօրինաբար զիմաստս Անեղին, հաստատելով յերկրի զգիր կենդանի...»։
Ամազոն կազմի պատկեր
Պատկեր Amazon.com -ից
Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Шоколад, конфеты, карамель и другие кондитерские изделия : Перевод с англ. 3-го изд. / Б.У. Минифай; Под общ. науч. ред. Т.В. Савенковой.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Բնօրինակ լեզու: Անգլերեն Մատենաշար։ Научные основы и технологииՀրատարակման մանրամասներ։ Санкт-Петербург : Профессия, 2008.Նկարագրություն։ 808 с. : рис., схем., табл. ; 25 смISBN:
  • 5-93913-072-0
  • 0-8342-1301-X (англ.)
Այլ վերնագիր։
  • Chocolate, cocoa, and confectionary : Science and technology [Ավելացված վերնագրի էջի վերնագիր]
Խորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 663.91 М-61 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Ten Days Loan AU0097590
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 663 М 618 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan ST0044997

Прилож.: с. 746-794

Предм. указ.: с. 795-807

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա