ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Ամազոն կազմի պատկեր
Պատկեր Amazon.com -ից
Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Testing methods in food microbiology / Ed. by Istvan Kiss ; [Transl. by E. Farkas ; English text revised by K. Vas ; Contributors : J. Farkas ... et al.].

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Անգլերեն Բնօրինակ լեզու: Հունգարերեն Մատենաշար։ Developments in food science ; 6Հրատարակման մանրամասներ։ Amsterdam ; New York ; Elsevier ; New York, N.Y. : Distribution for the U.S.A. and Canada, Elsevier Science Publ. Co., 1984.Նկարագրություն։ 447 p. : ill. ; 25 cmISBN:
  • 0444996486
Համընդհանուր վերնագրեր։
  • Mikrobiologiai vizsgalati modszerek az elelmiszeriparban. English.
Խորագրեր։ Դյուի տասնորդական դասակարգում:
  • 664/.07 19
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Fundamental Scientific Library Գալուստ Կյուլպենկյանի անհատական հավաքածու Gulb/7096 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի ILL Non-Circ. FL0085678

Rev. English version of: Mikrobiologiai vizsgalati modszerek az elelmiszeriparban.

Includes index.

Bibliogr.: p. 424-437.

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա