Testing methods in food microbiology / Ed. by Istvan Kiss ; [Transl. by E. Farkas ; English text revised by K. Vas ; Contributors : J. Farkas ... et al.].
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Անգլերեն Բնօրինակ լեզու: Հունգարերեն Մատենաշար։ Developments in food science ; 6Հրատարակման մանրամասներ։ Amsterdam ; New York ; Elsevier ; New York, N.Y. : Distribution for the U.S.A. and Canada, Elsevier Science Publ. Co., 1984.Նկարագրություն։ 447 p. : ill. ; 25 cmISBN:- 0444996486
- Mikrobiologiai vizsgalati modszerek az elelmiszeriparban. English.
- 664/.07 19
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Fundamental Scientific Library | Գալուստ Կյուլպենկյանի անհատական հավաքածու | Gulb/7096 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | ILL Non-Circ. | FL0085678 |
Rev. English version of: Mikrobiologiai vizsgalati modszerek az elelmiszeriparban.
Includes index.
Bibliogr.: p. 424-437.
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։