Методические рекомендации по санитарному контролю за остаточными количествами антибиотиков в пищевых продуктах (молоке, молочных продуктах, мясе, яйцах) / Сост. Л.С. Припутина и др. ; Киевский научно-исследовательский институт гигиены питания МЗ УССР.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Киев : [Б. и.], 1980.Նկարագրություն։ 26 с. : табл. ; 20 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Scientific Medical Library | General | 614.31 М-54 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Year Loan | MS0017317 |
Դիտման Scientific Medical Library դարակ, Հավաքածու։ General Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։