ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Ամազոն կազմի պատկեր
Պատկեր Amazon.com -ից
Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Экспертиза мяса птицы, яиц и продуктов их переработки : Качество и безопасность; Учебное пособие для студ. вузов / В.М. Позняковский, О.А. Рязанова, К.Я. Мотовилов; Под ред. В.М. Позняковского.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Экспертиза пищевых продуктов и продовольственного сырьяՀրատարակման մանրամասներ։ Новосибирск : Сибирское университетское издательство, 2005.Նկարագրություն։ 214 с. : схем. [2] л. цвет. вклад. ; 25 смISBN:
  • 5-94087-242-5
Խորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 2-րդ գրապահոց 637.5(075.8) П-47 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի ILL Non-Circ. AU0149287
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 637.5(075.8) П-47 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0082877
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 637.5(075.8) П-47 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0082876

Прилож.: с. 179-212

Лит. : с. 175-176

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա