Glucose syrups : Science and technology / Ed. by S.Z. Dziedzic and M.W. Kearsley.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Անգլերեն Հրատարակման մանրամասներ։ London ; New York ; Elsevier Applied Science Publishers : New York, NY, USA : Elsevier Science Publ. Co. [distributor], 1984.Նկարագրություն։ x, 276 p. : ill. ; 23 cmISBN:- 0853342997
Բովանդակություն:
Glucose syrups / G. Tegge - The enzymic production of glucose syrups / P.D. Fullbrook - Production of hydrogenated glucose syrups and some aspects of their use / F. Verwaerde and P.J. Sicard - Physico-chemical properties of glucose syrups / S.Z. Dziedzic and M.W. Kearsley - Physiological aspects of glucose syrups and related carbohydrates / R.H.P. Lian-Loh - Analysis and characterisation of glucose syrups / D.J. Folkes and A. Brookes - Use of glucose syrups in the food industry / M. McDonald.
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Fundamental Scientific Library | Գալուստ Կյուլպենկյանի անհատական հավաքածու | Gulb/6606 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | ILL Non-Circ. | FL0075302 |
Դիտման Fundamental Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ Գալուստ Կյուլպենկյանի անհատական հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Includes bibliogr. references and index.
Glucose syrups / G. Tegge - The enzymic production of glucose syrups / P.D. Fullbrook - Production of hydrogenated glucose syrups and some aspects of their use / F. Verwaerde and P.J. Sicard - Physico-chemical properties of glucose syrups / S.Z. Dziedzic and M.W. Kearsley - Physiological aspects of glucose syrups and related carbohydrates / R.H.P. Lian-Loh - Analysis and characterisation of glucose syrups / D.J. Folkes and A. Brookes - Use of glucose syrups in the food industry / M. McDonald.
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։