Fermented foods of the world : A dictionary and guide / Geoffrey Campbell-Platt.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Անգլերեն Հրատարակման մանրամասներ։ London ; Boston : Butterworths, 1987.Նկարագրություն։ xxiii, 291 p. : map ; 26 cmISBN:- 0407003134
- 641 19
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Fundamental Scientific Library | Գալուստ Կյուլպենկյանի անհատական հավաքածու | Gulb/6597 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | ILL Non-Circ. | FL0075293 |
Includes bibliogr. references
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։