ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Ամազոն կազմի պատկեր
Պատկեր Amazon.com -ից
Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Экспертиза мяса и мясопродуктов : Учебное пособие для вузов / В.М. Позняковский; Ред. Е.А. Мордвинова, Н.В. Кораблина.

Կողմից։ Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Экспертиза пищевых продуктов и продовольственного сырьяՀրատարակման մանրամասներ։ Новосибирск : Сиб. унив. изд-во, 2002.Հրատարակություն։ 2-е изд., стереотипՆկարագրություն։ 524 с. : ил. ; 26 смISBN:
  • 5-94087-037-6
Խորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book ANAU Scientific Library 2-րդ գրապահոց 619:614.31 П-47 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի ILL Non-Circ. AU0142259
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 637.5(075.8) П-47 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0082035
Book Book ANAU Scientific Library 1-ին գրապահոց 637.5(075.8) П-47 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan AU0082034

Список лит. : с. 520

Прилож. : с.474-519

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա