Экспертиза мяса и мясопродуктов : Учебное пособие для вузов / В.М. Позняковский; Ред. Е.А. Мордвинова, Н.В. Кораблина.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Մատենաշար։ Экспертиза пищевых продуктов и продовольственного сырьяՀրատարակման մանրամասներ։ Новосибирск : Сиб. унив. изд-во, 2002.Հրատարակություն։ 2-е изд., стереотипՆկարագրություն։ 524 с. : ил. ; 26 смISBN:- 5-94087-037-6
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | ANAU Scientific Library | 2-րդ գրապահոց | 619:614.31 П-47 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | ILL Non-Circ. | AU0142259 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 637.5(075.8) П-47 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0082035 | ||
Book | ANAU Scientific Library | 1-ին գրապահոց | 637.5(075.8) П-47 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | AU0082034 |
Список лит. : с. 520
Прилож. : с.474-519
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։