ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Технология производства продуктов общественного питания : Учеб. пособие для вузов / В.С. Баранов.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Экономика, 1972.Նկարագրություն։ 231 с. ; 21 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Municipal Library Կենտրոնական գրադարան 36.99 Б-24 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 15 Days Loan IL0078245
Book Book National Library of Armenia Depository 641.5 / Б-241 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL1842257
Book Book National Library of Armenia Depository 641.5 / Б-241 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL1840055
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 641 Б 241 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0075251

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա