ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Основы технологии продукции общественного питания : Учеб. для вузов по спец. 1729 и 1737 / В. С. Баранов.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Экономика, 1987.Հրատարակություն։ 4-е изд., перерабՆկարագրություն։ 205,[1] с. : ил. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Municipal Library Կենտրոնական գրադարան 36.99 Б-24 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 15 Days Loan IL0065195
Book Book Municipal Library Կենտրոնական գրադարան 36.99 Б-24 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 15 Days Loan IL0078252
Book Book National Library of Armenia Depository 641.5 / Б-241 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL1840054
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 641 Б 241 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0075309
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 641 Б 241 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0075310
Դիտման Municipal Library դարակ, Հավաքածու։ Կենտրոնական գրադարան Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
36.99 Б-12 Основы технологии пищевых производств : Учеб. для мех. фак. торг. вузов / 36.99 Б-12 Основы технологии пищевых производств : Для мех. фак. торг. вузов / 36.99 Б-12 Основы технологии пищевых производств : Учеб. пособие для вузов / 36.99 Б-24 Основы технологии продукции общественного питания : Учеб. для вузов по спец. 1729 и 1737 / 36.99 Б-24 Основы технологии продукции общественного питания : Учеб. для вузов по спец. 1729 и 1737 / 36.99 Б-24 Технология производства продуктов общественного питания : Учебник для торг.-экон. вузов по специальности "Экономика обществ. питания" / 36.99 Б-24 Технология производства продуктов общественного питания : Учеб. пособие для вузов /

Загл. 3-го изд.: Технология производства продукции общественного питания

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա