ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Бакалейные, хлебные и кондитерские товары (товароведение) : Учеб. пособие для проф.-техн. училищ / Е.С. Гришко, А.Н. Заонегина, С.В. Кузнецова, И.Г. Прохорова.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Экономика, 1975.Հրատարակություն։ 2-е изд., перерабՆկարագրություն։ 214 с. : ил. ; 21 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Municipal Library Կենտրոնական գրադարան 36 Б-19 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Սպասարկվում է 30 օրով IL0332113
Book Book Municipal Library Կենտրոնական գրադարան 36 Б-19 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 15 Days Loan IL0078507
Book Book National Library of Armenia Depository 664 / Б-19 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Month Loan NL1526037
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Б 19 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0045714
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 664 Б 19 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0045713
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 / А-878 Краткое руководство по исследованию пищевых продуктов / 664 / Б-142 Улучшение качества продукции, выпускаемой предприятиями Министерства пищевой промышленности Армянской ССР, за счет внедрения новой техники и технологии : Обзор / 664 / Б-142 Улучшение качества продукции, выпускаемой предприятиями Министерства пищевой промышленности Армянской ССР, за счет внедрения новой техники и технологии : Обзор / 664 / Б-19 Бакалейные, хлебные и кондитерские товары (товароведение) : 664 / Б-19 Бакалейные, хлебобулочные и кондитерские товары : Учебное пособие для профтехн. учебных заведений / 664 / Б-19 Бакалейные, хлебобулочные и кондитерские товары : Учебное пособие для профтехн. учебных заведений / 664 / Б-191 Химическая стойкость пластических масс и лакокрасочных покрытий в пищевых средах :

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա