ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Основы технологии пищевых производств : Для мех. фак. торг. вузов / Л.В. Бабиченйко.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Экономика, 1974.Հրատարակություն։ Изд. 2-е, перераб. и допՆկարագրություն։ 197 с. : ил. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Fundamental Scientific Library General PII/335215 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan FL0269663
Book Book Fundamental Scientific Library General PII/336654 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan FL0270527
Book Book Municipal Library Կենտրոնական գրադարան 36.99 Б-12 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 15 Days Loan IL0065196
Book Book National Library of Armenia Depository 641.5 / Б-125 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL1842259
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 641 Б 125 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0075242

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա