ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Основы технологии пищевых производств : Для мех. фак. торг. вузов / Л.В. Бабиченйко.

Կողմից։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Экономика, 1974.Հրատարակություն։ Изд. 2-е, перераб. и допՆկարագրություն։ 197 с. : ил. ; 20 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book Fundamental Scientific Library General PII/335215 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan FL0269663
Book Book Fundamental Scientific Library General PII/336654 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 30 Days Loan FL0270527
Book Book Municipal Library Կենտրոնական գրադարան 36.99 Б-12 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի 15 Days Loan IL0065196
Book Book National Library of Armenia Depository 641.5 / Б-125 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Մեկ ամիս NL1842259
Book Book Scientific Technical Library Գրքային հավաքածու 641 Б 125 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NC0075242
Դիտման Scientific Technical Library դարակ, Հավաքածու։ Գրքային հավաքածու Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
641 А 736 Кулинария : [Учебник для ПТУ] / 641 А 736 Кулинария : Учебник для сред. ПТУ / 641 А 736 Кулинария : Учебник для сред. ПТУ / 641 Б 125 Основы технологии пищевых производств : Для мех. фак. торг. вузов / 641 Б 241 Основы технологии продукции общественного питания : Учеб. для вузов по спец. 1729 и 1737 / 641 Б 241 Основы технологии продукции общественного питания : Учеб. для вузов по спец. 1729 и 1737 / 641 Б 241 Технология производства продуктов общественного питания : Учебник для торг.-экон. вузов по специальности "Экономика обществ. питания" /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա