Основы технологии пищевых производств : Для мех. фак. торг. вузов / Л.В. Бабиченйко.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Экономика, 1974.Հրատարակություն։ Изд. 2-е, перераб. и допՆկարագրություն։ 197 с. : ил. ; 20 смԽորագրեր։Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Fundamental Scientific Library | General | PII/335215 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | FL0269663 | ||
Book | Fundamental Scientific Library | General | PII/336654 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 30 Days Loan | FL0270527 | ||
Book | Municipal Library | Կենտրոնական գրադարան | 36.99 Б-12 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | 15 Days Loan | IL0065196 | ||
Book | National Library of Armenia | Depository | 641.5 / Б-125 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Մեկ ամիս | NL1842259 | ||
Book | Scientific Technical Library | Գրքային հավաքածու | 641 Б 125 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | One Hour Loan | NC0075242 |
Դիտման Fundamental Scientific Library դարակ, Հավաքածու։ General Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։