The caterer and hotelkeeper guide to money matters for hospitality managers / Cathy Burgess.
Նյութի տեսակ։ ՏեքստԼեզու: Անգլերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Oxford : Boston : Butterworth-Heinemann, 2001.Նկարագրություն։ x, 246 p. : ill. ; 25 cmISBN:- 0750652500 (pbk.)
Նյութի տեսակ | Ընթացիկ գրադարան | Հավաքածու | Դարակային համար | Վիճակ | Նշումներ | Վերադարձի ամսաթիվ | Շտրիխ կոդ | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Book | Yerevan State University Library | Շրջանառու և առձեռն գրականության ֆոնդ | 657 B-96 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Open Shelf(400-room) | SU0043853 | ||
Book | Yerevan State University Library | Շրջանառու և առձեռն գրականության ֆոնդ | 657 B-96 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) | Հասանելի | Open Shelf(400-room) | SU0043854 |
Includes bibliographical references and index.
Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։
Մուտք գործիր քո հաշիվ ուղարկել մեկնաբանություն։