ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Պարենային ապրանքների ապրանքագիտություն : №№ 1, 2, 3, 4, 5, 6 ստուգողական առաջադրանքներ և մեթոդական ցուցումներ : Պարենային ապրանքների բաժնի 3-րդ կուրսի սովորողների համար / Խմբ.՝ Հ.Վ. Պողոսյան; Թարգմ.՝ Հ.Թ. Գյուլեսերյան; ՀՍՍՌ Մին. սով. բարձր. և միջն. մասնագիտ. կրթ. կոմ. մեթոդ. կաբինետ.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան : Ա. հ., 1961.Հրատարակություն։ 2-րդ ուղղված հրատՆկարագրություն։ 85 էջ ; 21 սմԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Անձեռնմխելի հավաքածու ԱԳՀ / 20389 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Չի սպասարկվում NL1074686
Book Book National Library of Armenia Depository 664 P-32 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0290654
Book Book National Library of Armenia Depository 664 P-32 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0290653
Book Book National Library of Armenia Depository 664 P-32 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0290655
Book Book National Library of Armenia General 664 P-32 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NL0084554
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 P-32 Պարենային ապրանքների ապրանքագիտության բաժնի 5-րդ կուրսի ուսանողների կուրսային աշխատանքների թեմաներ և մեթոդական ցուցումներ / 664 P-32 Պարենային ապրանքների ապրանքագիտության բաժնի 5-րդ կուրսի ուսանողների կուրսային աշխատանքների թեմաներ և մեթոդական ցուցումներ / 664 P-32 Պարենային ապրանքների ապրանքագիտություն : 664 P-32 Պարենային ապրանքների ապրանքագիտություն : 664 P-32 Պարենային ապրանքների ապրանքագիտություն : 664 P-88 Պորտլանդցեմենտի հումքախառնուրդի կազմության հաշվարկը և արտադրության նյութական բալանսի կազմումը : 0806 մասնագիտության դիպլոմային նախագծման մեթոդական ցուցումներ / 664 P-88 Պորտլանդցեմենտի հումքախառնուրդի կազմության հաշվարկը և արտադրության նյութական բալանսի կազմումը : 0806 մասնագիտության դիպլոմային նախագծման մեթոդական ցուցումներ /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա