ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Պահածոյացման տեխնոլոգիա և արտադրության տեխնիկո-քիմիական վերահսկումը : Ծրագիր, մեթոդական ցուցումներ և ստուգողական աշխատանքներ "Պահածոյացման տեխնոլոգիա" մասնագիտություն սովորողների համար / Խմբ.՝ Պ. Ազատյայան; Թարգմ.՝ Ժ. Անանյան; ՀՍՍՌ Մին. սով. բարձր. և միջն. մասնագիտ. կրթ. կոմ. մեթոդ. կաբինետ;.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Հայերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Երևան : Ա. հ., 1962.Նկարագրություն։ 45 էջ ; 21 սմԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)
Պահումներ
Նյութի տեսակ Ընթացիկ գրադարան Հավաքածու Դարակային համար Վիճակ Նշումներ Վերադարձի ամսաթիվ Շտրիխ կոդ
Book Book National Library of Armenia Անձեռնմխելի հավաքածու ԱԳՀ / 21035 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Չի սպասարկվում NL1050430
Book Book National Library of Armenia Depository 664 P-16 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0298665
Book Book National Library of Armenia Depository 664 P-16 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0296521
Book Book National Library of Armenia Depository 664 P-16 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի Two Week Loan NL0298664
Book Book National Library of Armenia General 664 P-16 (Դիտման դարակ(Բացվում է ներքևում)) Հասանելի One Hour Loan NL0084552
Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ General Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 M-72 Ռացիոնալ սննդի հիմունքները / 664 M-88 Նպարեղեն և հրուշակեղեն ապրանքների ապրանքագիտություն : Առևտրական դպր. աշակերտների համար / 664 N-15 Հացաբուլկեղեն : Ուսումնական ձեռնարկ / 664 P-16 Պահածոյացման տեխնոլոգիա և արտադրության տեխնիկո-քիմիական վերահսկումը : 664 P-32 Պարենային ապրանքների որակի հետազոտման մեթոդները : (Մեթոդ. ձեռնարկ) : Պրակ 2 / 664 P-32 "Պարենային ապրանքների ապրանքագիտություն" : Առարկայի ծրագիր և մեթոդ. ցուցումներ : Կոոպերատիվ տեխնիկումի ապրանքագիտ. բաժնի համար / 664 P-32 Պարենային ապրանքների որակի հետազոտման մեթոդները : (Մեթոդ. ձեռնարկ) : Պրակ 3 /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա