ՀԱՅԱՍՏԱՆԻ ԳՐԱԴԱՐԱՆՆԵՐԻ ՀԱՄԱՀԱՎԱՔ ԳՐԱՑՈՒՑԱԿ = Union Catalog of Armenian Libraries

Նորմալ դիտում MARC դիտում ISBD Դիտում

Процессы и аппараты пищевых производств : Учебник для студентов вузов / В.Н. Стабников, В.Д. Попов; Ред. Е.И. Якубович.

Աջակցող(ներ)։ Նյութի տեսակ։ ՏեքստՏեքստԼեզու: Ռուսերեն Հրատարակման մանրամասներ։ Москва : Пищевая промышленность, 1976.Հրատարակություն։ 3-изд. перераб. и допՆկարագրություն։ 664 с. : сх., черт. ; 21 смԽորագրեր։
Ցուցիչներ այս գրադարանից: Չկան ցուցիչներ այս գրադարանի այս վերնագրի համար. Մուտք գործիր ցուցիչներ ավելացնելու համար.
Աստղային վարկանիշներ
    Միջին գնահատական: 0.0 (0 քվեներ)

Այս գրառումը ունի ֆիզիկական շատ նյութեր (80)։ Դիտեք ֆիզիկական բոլոր նյութերը։

Դիտման National Library of Armenia դարակ, Հավաքածու։ Depository Փակիր դարակի դիտակը (Թաքցնում է դարակի դիտակը)
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
Չկան հասանելի կազմերի պատկերներ
664 / П-844 Бакалейные, кондитерские, гастрономические, молочные товары, хлебобулочные изделия : товароведение: учебник / 664 / П-845 Процессы и аппараты пищевых производств : II международный конгресс по вопросам науки и техники пищевой промышленности : доклады. 664 / П-845 Процессы и аппараты пищевых производств : 664 / П-845 Процессы и аппараты пищевых производств : Учебник для студентов вузов / 664 / П-845 Процессы и аппараты пищевых производств : 664 / П-845 Процессы и аппараты пищевых производств : 664 / П-932 Прогрессивные виды тары и методы ее производства /

Այս վերնագրի համար չկան մեկնաբանություններ։

ուղարկել մեկնաբանություն։

Հայաստանի ազգային գրադարան ՀՀ, 0009,Երևան, Տերյան 72 Հետադարձ կապ

Ուղեկցվում է Կոհա